Nieuws

donderdag 14 april 2016
Bericht voor leveranciers: facturatiestop
Op donderdag 3 maart fuseerden Bernardus Wonen, Woningstichting Dinteloord en Brabantse Waard tot Woonkwartier. Op dit moment wordt hard gewerkt om de fusie verder gestalte te geven. Op dinsdag 17 mei zullen we Woonkwartier ook aan de buitenwereld presenteren.

donderdag 14 april 2016
WSD gaat vanaf 17 mei over van Zuidwest Wonen naar KlikvoorWonen
Met ingang van 17 mei 2016 worden vrijkomende woningen van Woningstichting Dinteloord, aangeboden via Klik voor Wonen. De inschrijving van woningzoekenden uit Dinteloord die ingeschreven staan bij zuidwestwonen.nl gaat vanaf die datum ook over naar klikvoorwonen.nl. Ditzelfde geldt voor ingeschreven woningzoekenden die een woning zoeken in Dinteloord.

dinsdag 29 maart 2016
Aanpassing beleid verkoop woningen
Om zo goed mogelijk te kunnen aansluiten bij de woonwensen van onze huurders, woningzoekenden, maatschappelijke ontwikkelingen en nieuwe wet- en regelgeving, evalueren we regelmatig ons beleid. Indien noodzakelijk passen we het beleid aan.

dinsdag 1 maart 2016
PERSBERICHT - 3 maart 2016
Fusie is een feit: Bernardus Wonen, Woningstichting Dinteloord en Brabantse Waard gaan gezamenlijk verder als Woonkwartier.

woensdag 3 februari 2016
Primeur in Dinteloord: Prefab buitengevel in de Irenestraat
Vandaag zijn de eerste prefab buitengevels van de Nederlandse Bouw Unie bij Prinses Irenestraat 14 in Dinteloord geplaatst.

vrijdag 29 januari 2016
Kantoor WSD op woensdag 3 februari tot 10.30u gesloten
Het kantoor van WSD is in verband met een interne bijeenkomst gesloten tot 10.30 uur.

vrijdag 15 januari 2016
Gevels Prinses Irenestraat in productie
In de eerste week van februari gaat de Nederlandse Bouw Unie in opdracht van Woningstichting Dinteloord nieuwe buitengevels plaatsen.

dinsdag 5 januari 2016
Incasso 2016 niet gelukt wegens conversie
Helaas is de incasso van de huren voor januari 2016 per de 1e van januari 2016 niet gelukt. Er is ergens in de overgang naar het nieuwe automatiseringssysteem Tobias iets fout gegaan.

donderdag 10 december 2015
Beoogde fusiecorporatie krijgt de naam Woonkwartier
Bernardus Wonen, Woningstichting Dinteloord en Brabantse Waard hebben het voornemen om in 2016 te fuseren. Het proces om te komen tot de nieuwe fusie-organisatie verloopt voorspoedig. De huurdersorganisaties en gemeenten staan achter de fusie. Inmiddels is ook de naam van de beoogde nieuwe organisatie bekend.

dinsdag 24 november 2015
Bericht aan woningzoekenden via zuidwestwonen.nl
U kunt alleen reageren op een woning via Zuidwestwonen als u de volgende documenten heeft gedownload op de website:

dinsdag 24 november 2015
Planmatig onderhoud Pr. Irenestraat in de startblokken
In februari van dit jaar zijn de bewoners van Prinses Irenestraat 14-14c bij elkaar geroepen in verband met onderhoud aan de woningen. Deze woningen hebben jarenlang een investeringsstop gehad, dit had te maken met de inrichtingsplannen van de Gemeente Steenbergen voor de achterliggende wijk. Door een verandering van zienswijze kunnen de woningen in de Pr. Irenestraat gehandhaafd blijven, reden voor Woningstichting Dinteloord om deze woningen in (groot) planmatig onderhoud te nemen.

dinsdag 24 november 2015
Voorbereiding preventief onderhoud 2016 bijna afgerond
In 2016 heeft Woningstichting Dinteloord 103 woningen in preventief onderhoud, de werkzaamheden richten zich voornamelijk op de buitenschil. Bewoners hebben persoonlijk onderhoudsvragen over de buiten maar ook de binnenzijde bij de projectleider kunnen melden.

dinsdag 24 november 2015
Planmatig onderhoud De Ruyterstraat in volle gang
Het kan de inwoners van Dinteloord niet ontgaan zijn dat er in de Ruyterstraat onderhoudswerkzaamheden in uitvoering zijn. De 10 woningen staan volledig in de steigers en ondergaan in de periode tot 18 december een heuse metamorfose.

donderdag 22 oktober 2015
Doorgeven aanschaf zonnepanelen aan uw energeleverancier
Let op! Vergeet niet bij uw energieleverancier door te geven wanneer u zonnepanelen heeft aangeschaft. Dit in verband met mogelijk wijziging van de meter en mogelijk aanpassing van uw voorschotbedrag.

donderdag 22 oktober 2015
Bericht voor woningzoekenden Zuidwestwonen.nl
Als u wilt reageren op een woning zorgt u dan dat de gevraagde documenten in het systeem van Zuidwestwonen staan.

donderdag 22 oktober 2015
Huurdersvereniging Dinteloord stemt in met de voorgenomen fusie
In maart dit jaar maakte WSD bekend te willen fuseren met Brabantse Waard en Bernardus wonen. De maanden erna is er intensief contact geweest met de drie huurdersverenigingen omdat zij instemmingsrecht hebben over de fusie.

donderdag 22 oktober 2015
Huurders geven WSD een 7.5 voor service en prestaties in 2015!
Jaarlijks wordt er door de brancheorganisatie voor woningcorporaties een uitgebreid onderzoek gehouden onder huurders. Er wordt getoetst op diverse aspecten die betrekking hebben op het huren van een woning zoals o.a. de oplevering, het onderhoud, klantenservice, opvolgen van reparatieverzoeken etc.

maandag 28 september 2015
Openingstijden en bereikbaarheid WSD
Per 1 oktober 2015 is ons kantoor geopend en bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur – 12.00 uur. Hieronder treft u een handig overzicht.

vrijdag 18 september 2015
Feestelijke oplevering Burg. Mr. H. Popstraat druk bezocht
Op 17 september was de feestelijke oplevering van het herstuctureringsproject Burg. Mr. H. Popstraat e.o. Het officiële gedeelte begon in de middag waarbij Noud Smulders, directeur-bestuurder van de Woningstichting een toespraak hield. Daarna nam wethouder Petra Lepolder het woord en feliciteerde WSD van harte met het resultaat.

donderdag 17 september 2015
Contouren mogelijke fusiecorporatie steeds duidelijker
- 17 september 2015 Contouren mogelijke fusiecorporatie Bernardus Wonen, Woningstichting Dinteloord en Brabantse Waard steeds duidelijker. Dit voorjaar kondigden woningcorporaties Bernardus Wonen, Brabantse Waard en Woningstichting Dinteloord aan te willen fuseren. Het proces om te komen tot een fusie vordert gestaag. Inmiddels krijgt de mogelijke gezamenlijke organisatie steeds meer vorm.

maandag 17 augustus 2015
Tevredenheidsonderzoek onder huurders WSD deze week van start
Deze week kunnen huurders van WSD worden gebeld of ontvangen een e-mail met een aantal vragen over onze dienstverlening. Dit onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd en geeft corporaties inzicht in de klanttevredenheid van onze huurders.

woensdag 5 augustus 2015
Hoe tevreden bent u over onze dienstverlening?
Woningstichting Dinteloord biedt u graag een goede dienstverlening. We willen dan ook graag weten of u tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom doen wij mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van huurders. Uw mening is hierbij belangrijk!

vrijdag 17 juli 2015
Nieuwe huurders Popstraat bezoeken hun toekomstige woning
De herstructurering van de Burgemeester Mr. H Popstraat nadert na 15 jaar zijn voltooiing. In opdracht van Woningstichting Dinteloord realiseert Zwaluwe Bouw momenteel de laatste 7 eengezinswoningen en 4 levensloopbestendige woningen.

dinsdag 7 juli 2015
Dorpsraad fleurt Dinteloord op
De havenkom van Dinteloord ziet er weer een stuk fleuriger uit dankzij de ‘hanging baskets’ die de Dorpsraad er deze week heeft opgehangen.

maandag 6 juli 2015
Winnaar braderie-actie gratis set zonnepanelen is bekend!
Afgelopen week heeft Woningstichting Dinteloord officieel door notaris Eskes van Ligne Netwerk Notarissen in Steenbergen een lot laten trekken voor de set van 3 stuks gratis zonnepanelen. De heer F. Hammer uit de van Oldenbarneveltstraat 34 te Dinteloord is de gelukkige winnaar!

woensdag 17 juni 2015
Oproep vrijwilligers verzorgen hanging baskets bij de haven
Voor a.s. vrijdag 19 juni zoekt de Dorpsraad vrijwilligers voor het vullen van hanging baskets met bloemen voor de lantaarnpalen rond de haven.

woensdag 17 juni 2015
Woningstichting Dinteloord werkt aan kwaliteit woningbezit
Het zijn drukke tijden voor de afdeling Vastgoed van Woningstichting Dinteloord. Diverse projecten zijn in uitvoering en ter voorbereiding om dit jaar de kwaliteit van het woningbezit nog verder te verbeteren.

woensdag 17 juni 2015
Huurders kiezen steeds vaker voor energiebesparende zonnepanelen
Op zaterdag 13 juni 2015 was Woningstichting Dinteloord samen met medewerkers van de Energiebus van de Woonbond, Huurdersvereniging Dinteloord en P. Jansen installatietechniek aanwezig op de Braderie met 3 stands.

dinsdag 2 juni 2015
Dak in de Vriesstraat wordt vervangen
Bij de Vriesstraat is van een gedeelte het dak eraf, kortom de werkzaamheden zijn in volle gang!

donderdag 21 mei 2015
Jaarverslag 2014
2014 was voor Woningstichting Dinteloord een operationeel jaar waarin vrijwel alle activiteiten anuit ons jaarwerkplan zijn uitgevoerd.

woensdag 20 mei 2015
Groot onderhoud aan appartementengebouw De Vriesstraat
Op 26 mei start Woningstichting Dinteloord met de onderhoudswerkzaamheden aan het appartementengebouw in De Vriesstraat. Na een jaar voorbereidingstijd ondergaat het gebouw gedurende de onderhoudswerkzaamheden een metamorfose. Tijdens de werkzaamheden gaat het dak eraf.

vrijdag 8 mei 2015
Zuidwestwonen: Formulieren uploaden voor 15 mei a.s.!
Voor 15 mei 2015 dienen ingeschreven woningzoekenden het IBRI formulieren (of IB60) te uploaden via zuidwestwonen.nl. Indien ZWW niet over deze documenten beschikt dan zult u niet meer op woningen kunnen reageren na 15 mei a.s..

woensdag 6 mei 2015
Kantoor WSD gesloten tijdens Hemelvaart en Pinksteren
Het kantoor van Woningstichting Dinteloord is op 14, 15 en 25 mei gesloten vanwege Hemelvaart en Pinksteren.

woensdag 6 mei 2015
Resultaten woonlastenonderzoek
In opdracht van de gemeenten en woningcorporaties in de gemeenten Moerdijk, Halderberge, Steenbergen, Tholen, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Reimerswaal en Borsele is onderzoek verricht naar de woonlasten en woonbehoeften van huurders in onze regio.

maandag 20 april 2015
Wat doen woningcorporaties met hun inkomsten
Een overzicht van de investeringen van corporaties op landelijk en regionaal niveau.

maandag 20 april 2015
Enkele woningen in de verkoop bij WSD
Woningen in de verkoop aan de Waterlinie en Pr. Beatrixstraat

vrijdag 17 april 2015
Bouwwerkzaamheden in de Burg. mr. H. Popstraat in volle gang
Inmiddels zijn de funderingsbalken van de seniorenwoningen gestort en aanstaande maandag volgen de eengezinswoningen.

maandag 13 april 2015
Jaarlijkse huurverhoging per 1 juli 2015
Per 1 juli 2015 ontvangen onze huurders het voorstel voor de jaarlijkse huurverhoging. Het Ministerie maakt jaarlijks in een circulaire de maximale wettelijke huurverhogingen bekend die woningcorporaties mogen toepassen per 1 juli 2015 tot en met 30 juni 2016.

woensdag 1 april 2015
Doktersdreefje opgeleverd
Deze maand is de herontwikkeling van het monumentale pand Het Vermeulenhuis op de hoek van het Doktersdreefje afgerond en zijn de appartementen en woningen opgeleverd.

woensdag 1 april 2015
Planmatig onderhoud start begin april
Komende week start WSD met het planmatig onderhoud aan 134 verhuureenheden. Tijdens het onderhoud ondergaan de woningen een schilderbeurt waar op diverse plaatsen de kleurstelling wordt gewijzigd. Tijdens het onderhoud wordt de bouwkundige kwaliteit van de woning waar nodig gewijzigd, zodat de bewoners weer minimaal zeven jaar onbezorgd kunnen blijven wonen.

woensdag 1 april 2015
Bewoners de Vriesstraat allemaal akkoord met bijzonder onderhoud
Vanaf mei start Woningstichting Dinteloord met een groot onderhoudsproject aan het appartementencomplex gelegen aan de Vriesstraat te Dinteloord.

woensdag 1 april 2015
Onderhoud Pr. Beatrixstraat deze week afgerond
Komende week levert WSD 10 woningen in de Pr. Beatrixstraat op waaraan deze winter grondige onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd. Bij woningen waar nog geen Cv-installatie aanwezig was, werd deze tegen een kleine huurverhoging aangebracht. Daarnaast kreeg de buitenschil een grondige onderhoudsbeurt.

vrijdag 27 maart 2015
Eerste boorpalen in de grond in de Burg. mr. H. Popstraat
Deze week gingen de eerste boorpalen de grond in aan de Popstraat. In deze laatste fase van de herontwikkeling van de Popstraat ontwikkelt WSD 7 eengezinswoningen en 4 nultredenwoningen aan de Abraham Kuypersstraat.

dinsdag 24 maart 2015
Vernieuwde website Zuidwestwonen.nl per 15 april 2015
Woningzoekenden in West-Brabant en een deel van Zeeland kunnen gemakkelijker en gerichter een huurwoning zoeken én sneller reageren. Op 15 april ging de volledig vernieuwde website van Zuidwestwonen de lucht in.

dinsdag 17 maart 2015
Voornemen tot fuseren
Bernardus Wonen, Woningstichting Dinteloord en Brabantse Waard hebben het voornemen om te fuseren. Bundeling van kracht: groter worden om nabij en betrokken te blijven Woningcorporaties Bernardus Wonen, Brabantse Waard en Woningstichting Dinteloord hebben de intentie uitgesproken om met elkaar te fuseren. Door als plattelandscorporaties onze krachten te bundelen, zorgen we ervoor dat we, ook in de toekomst, nabij en betrokken blijven in de plattelandskernen binnen ons werkgebied in Noordwest Brabant.

maandag 23 februari 2015
Woningbrand in Prins Bernhardstraat Dinteloord
Op zaterdag 21 februari ontstond een brand in een van de woningen van WSD aan de Prins Bernhardstraat in Dinteloord. Door snel en adequaat handelen van omwonenden was de brand snel onder controle en bleef de schade gelukkig beperkt.

vrijdag 20 februari 2015
WSD sluit onderhoudscontract met Geluk Groep
Zeven jaar onderhoud zonder zorgen. Dat is het beoogde resultaat van de overeenkomst die Woningstichting Dinteloord heeft gesloten met de Geluk Groep uit Sint Philipsland.

vrijdag 20 februari 2015
Doorstroming van starterswoningen in Steenbergen en Dinteloord
In 2007 heeft WSD 12 nieuwbouw starterswoningen ontwikkeld aan de Waterlinie in Steenbergen en 8 nieuwbouw starterswoningen aan de Pr. Irenestraat in Dinteloord. Deze woningen zijn toen aan starters verkocht met begeleiding van BIEB (Bouwen In Eigen Beheer) en met korting op basis van ons product Slimmer Kopen®.

vrijdag 20 februari 2015
Vermeulenhuis/Doktersdreefje in maart afgerond
Nog 1 appartement en een woning te koop! Begin maart is de herontwikkeling van het monumentale pand Het Vermeulenhuis op de hoek van het Doktersdreefje afgerond en worden de appartementen en woningen opgeleverd.

donderdag 19 februari 2015
Energiezuinig wonen, lagere woonlasten!
Hoe content kun je zijn met een nieuwe woonomgeving, een modern appartement dat goed geïsoleerd is, een sociale huurprijs kent en als zeer energiezuinig te boek staat? 'Ik ben er hartstikke blij mee' zegt mevrouw De Graaf die in 2013 de overstap maakte van een eengezinswoning in de Witte de Withstraat naar haar appartement aan de Papiermolen. 'Heerlijk om te ervaren dat je hier zo comfortabel en ook nog eens zo energiezuinig kunt leven.'

vrijdag 23 januari 2015
Onderhoud Prinses Beatrixstraat in volle gang
In opdracht van Woningstichting Dinteloord krijgen de huurwoningen in de Prinses Beatrixstraat een grondige onderhoudsbeurt in de periode van januari tot en met maart.

maandag 19 januari 2015
Goede buren, betere buurten
Wij vinden het belangrijk dat u en uw buren prettig wonen. In een buurt waar bewoners elkaar gedag zeggen en elkaar een helpende hand bieden, is het fijner en veiliger wonen. Helaas komen burenruzies in de beste buurten voor. Soms door een kleine irritatie die niet uitgesproken wordt.

maandag 19 januari 2015
Speerpunten WSD voor 2015
Voor 2015 heeft WSD de volgende speerpunten opgesteld. Uitgangspunt van WSD is dat het belang van onze huurders centraal staat in al ons handelen. De kerntaak van onze organisatie is onze doelgroepen een betaalbare woning bieden van goede kwaliteit.

maandag 19 januari 2015
Nieuwe website Slimmer Kopen
Woningstichting Dinteloord (WSD) verkoopt jaarlijks enkele woningen uit haar bestaande bezit. WSD biedt daarbij de mogelijkheid om te kopen met de Slimmer Kopen®-korting.

dinsdag 30 december 2014
Renovatiewerkzaamheden Prinses Irenestraat 4 en 8 afgerond
Naar tevredenheid van de bewoners en Woningstichting Dinteloord zijn afgelopen weken de werkzaamheden aan de Prinses Irenestraat 4 en 8 afgerond. De woningen zijn voorzien van nieuwe ramen voor een betere isolatie en de woningen zijn voorzien van dakkapellen.

dinsdag 30 december 2014
Planmatig onderhoud 2015
Op donderdagavond 11 december 2014 heeft WSD een voorlichtingsavond georganiseerd in het Dorpshuis voor de bewoners van de woningen waar het planmatig onderhoud in 2015 gaat plaatsvinden.

maandag 1 december 2014
Huurders West-Brabantse woningcorporaties tevreden
In november is een landelijk onderzoek uitgevoerd onder huurders van woningcorporaties. Dit onderzoek werd uitgevoerd door Aedes, de koepelorganisatie van volkshuisvesters. De resultaten zijn inmiddels bekend.

maandag 24 november 2014
Ontwikkeling aanbod en vraag huurwoningen in Dinteloord tot 2030
Het Strategisch Voorraadbeleid is een van de belangrijkste beleidsthema’s van woningcorporaties met als doel om producten en diensten zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van huidige en toekomstige huurders.

maandag 24 november 2014
Nieuw afvalbakken helpen bij het schoonhouden van Dinteloord
In het beheeroverleg Dorpsplatform Dinteloord worden concrete zaken over de leefbaarheid besproken. Inge Kats namens de winkeliersvereniging en Elly Verwer namens de Dorpsraad hebben afvalbakken op vreemde plaatsen en ontbrekende afvalbakken in Dinteloord in kaart gebracht.

maandag 24 november 2014
Bedrijfsbezoek B&W gemeente aan WSD
Gemeente Steenbergen bezoekt bedrijven in Dinteloord.

maandag 10 november 2014
In Memoriam - de heer S.M. (Sjaan) Bierkens
De heer Bierkens, Ridder in de orde van Oranje Nassau, heeft zich vanaf 1 februari 1968 ingezet voor Woningstichting Dinteloord en haar rechtsvoorganger Bouwvereniging van Dinteloord. Daarnaast was de heer Bierkens nog in vele andere maatschappelijke functies actief.

woensdag 29 oktober 2014
Goede isolatie bespaart geld!
In de media komt steeds meer aandacht over de voordelen van een goed geïsoleerde woning. Buiten het comfortabel wonen heeft een goede isolatie ook nog eens een gunstige invloed heeft op de energierekening. En dat geld kunt u weer besteden om de kwaliteit van de woning verder te verbeteren! RTL is gestart met 8 afleveringen van het programma ‘Ons huis verdient het’, elke zondag om 16.30 uur op RTL4.

vrijdag 17 oktober 2014
Buurtinitiatief bewoners Schootsvelden
Via Gerrie van den Berg kreeg WSD een leuk bericht hoe er een prettig saamhorigheidsgevoel is ontstaan tussen de bewoners van het complex Schootsvelden. In 2011 is er door WSD een bijeenkomst voor bewoners georganiseerd en werd een bewonerscommissie aangesteld.

vrijdag 17 oktober 2014
Tips voor onderhoud apparatuur in de keuken
Regelmatig krijgt WSD vragen wat de beste manier is om diverse (inbouw)apparatuur te onderhouden. Hieronder staan een aantal goede tips.

vrijdag 17 oktober 2014
Veilig Achterom - Plaatsing lantaarnpalen Molenwijk I
WSD heeft in samenwerking met de gemeente Steenbergen het project Veilig Achterom opgestart. De samenwerking houdt in dat WSD bijdraagt in de kosten voor aanpassingen en verbeteringen waar het de veiligheid van bewoners betreft.

vrijdag 17 oktober 2014
31 oktober verkoop laatste woningen project Vermeulenhuis!
Verkoopavond op de bouwlocatie Doktersdreefje van 17.00 tot 19.00 uur.

dinsdag 30 september 2014
Riolering appartementen Papiermolen Dinteloord opgelost
Na diverse onderzoeken en controles van de riolering is de oorzaak bekend van de verstoppingen. Het was helaas een lange zoektocht en in augustus 2014 is de riolering voor de appartementen op de kop van het complex hersteld. Om mogelijke rioleringsproblematiek voor de andere appartementen te voorkomen heeft WSD ervoor gekozen om de riolering van het gehele complex na te zien en te herstellen.

dinsdag 30 september 2014
WSD kiest voor de 'wolk' van Deltacom
Woningstichting Dinteloord blijft werken aan optimalisatie van de interne processen, waarbij automatisering niet meer valt weg te denken. Deze geautomatiseerde processen vragen een stabiele basis om de continuïteit te kunnen waarborgen. De verouderde interne automatiseringsomgeving was met het oog op de toekomst niet meer te handhaven en daarom heeft WSD gekozen voor een cloud-omgeving.

woensdag 24 september 2014
Preventief onderhoud 2014 bijna afgerond
Woningstichting Dinteloord had dit jaar 175 woningen in preventief onderhoud. Daarnaast hebben bijna honderd woningen een nieuwe Cv-ketel ontvangen. Vooruitlopend op het onderhoud zijn vorig najaar 70 woningen geschilderd en de overige woningen zijn dit jaar van een nieuwe laklaag voorzien.

donderdag 18 september 2014
Huurders uitgenodigd voor kwaliteitsonderzoek
Huurders van WSD worden per mail uitgenodigd deel te nemen aan een enquête over onze dienstverlening.

maandag 15 september 2014
Laatste authentieke woning Burgemeester mr. H Popstraat gesloopt
Dinteloord – In opdracht van Woningstichting Dinteloord heeft sloopbedrijf Van Tilburg de laatste authentieke woning in de Burgemeester mr. H Popstraat gesloopt. De woning dateert uit 1948 en maakt plaats voor nieuwbouwwoningen. Deze woning was het laatste obstakel in de herontwikkeling van deze straat.

woensdag 3 september 2014
Bezuiniging huurtoeslag nog onzeker
In een brief aan de Tweede Kamer deed minister Blok op 20 augustus 2014 een voorstel voor een bezuiniging in de huurtoeslag. Uit een brief van minister Dijsselbloem van Financiën blijkt dat het nog niet zeker is of dit voorstel doorgaat.

maandag 1 september 2014
Uit het volkshuisvestingverslag 2013
Naast een financiële jaarrekening publiceren wij ook het volkshuisvestingsverslag. Onderstaand treft u een kort overzicht aan van een aantal noemenswaardige zaken.

maandag 1 september 2014
Sloop laatste woningen Burg.mr.H. Popstraat
De laatste fase van de herstructurering van de Burg.mr.H. Popstraat Dinteloord is met de sloop van de laatste 2 woningen gestart. Op deze locatie gaat woningstichtring Dinteloord een nieuwbouwproject starten.

maandag 1 september 2014
Lage stand hypotheekrente
Woningstichting Dinteloord kan dit jaar nog enkele huurwoningen verkopen aan zittende bewoners. In vergelijking met meer dan 30 jaar geleden is de rente fors gedaald. Lager dan de 2,8% van nu stond de rente niet eerder. Deze lage rentestand maakt het voor zittende huurders extra aantrekkelijk om de huurwoning te kopen van de woningstichting.

maandag 1 september 2014
Pas op voor nep-monteurs! Bewoonster in Dinteloord opgelicht
Nep-monteurs actief in Dinteloord e.o. actief - augustus 2014. Oudere bewoonster opgelicht.